[Header] [About us] [Careers] Main Media

Vacatures

Sinds haar oprichting trekt Carmignac medewerkers aan die passie hebben voor hun vak. Bij ons staat de mens centraal. De onderlinge verhoudingen zijn informeel en er heerst een sterke bedrijfscultuur.

EEN STERKE BEDRIJFSCULTUUR

Maxime Carmignac gaat nader in op de vier basiswaarden die bepalend zijn voor de Carmignac-cultuur.

We zijn niet op zoek naar een specifieke stijl of een speciale achtergrond. Voor ons gaat het meer om mindset en potentieel. We willen gewiekste, creatieve werknemers, en we willen doortastende en assertieve mensen

ONZE WAARDEN

 • Onafhankelijkheid

  De onafhankelijkheid van Carmignac is een leidraad bij alles wat we doen. De werknemers participeren actief en ontwikkelen zelf initiatieven.

 • Verantwoordelijkheid

  Wij houden ons aan ons woord, wie het ook betreft: onze cliënten, de leden van ons team of onszelf.

 • Teamgeest

  Onze kracht is gebaseerd op de bekwaamheid en de kwaliteiten van al onze medewerkers. Wij zijn onder alle omstandigheden solidair.

 • Durf

  Wij hebben er vertrouwen in om datgene te doen waarin we geloven.

OPLEIDING & INTEGRATIE

In een competitieve wereld die voortdurend in beweging is, moeten we de inzetbaarheid van onze medewerkers in stand houden. Dankzij een gedegen opleidingsprogramma kunnen wij onze medewerkers een technische begeleiding aanbieden waarmee ze zowel hun expertise als hun menselijke bekwaamheden op niveau kunnen houden. Die laatste zijn van essentieel belang voor het succes van de groep als geheel.

In 2022 hebben wij 395 opleidingsactiviteiten georganiseerd waaraan 202 medewerkers deelnamen:

 • 44% op het gebied van persoonlijke ontwikkeling
 • 44% op het gebied van vakkennis
 • 9% op het gebied van buitenlandse talen
 • 3% over IT-tools en overige

We hebben ons digitale transformatieprogramma voortgezet met een aantal webinars met interne en externe sprekers.

Daarnaast hebben we voor nieuwe medewerkers een integratietraject uitgestippeld:

 • Induction Day: twee kennismakingsdagen in Parijs/Londen om alle afdelingen van de onderneming te leren kennen
 • Begeleiding van de integratie gedurende de eerste zes maanden, uitgevoerd door HR-medewerkers

INTERNE MOBILITEIT

Interne mobiliteit blijft een belangrijk instrument voor de ontwikkeling van onze medewerkers. We hebben allemaal toegang tot het Mobiliteitscharter, waarin de rollen en regels voor een geslaagde interne mobiliteit duidelijk staan geformuleerd.

 • Jessica Ralembotsirofo
  Rendementsanalist

  Jessica is rendementsanalist binnen het team Data and Performance Management. Zij is in 2014 in dienst getreden bij Carmignac in Luxemburg en werkt momenteel in Londen.

  "De rendementsanalist heeft tot taak het door elk fonds gegenereerde rendement te berekenen en te analyseren. Dit beroep vereist een kritische geest, want men moet de gerapporteerde resultaten kunnen interpreteren en daarin een bepaalde samenhang ontdekken. Met deze analyses kunnen de beheerders de resultaten van hun beleggingsbeslissingen beoordelen. Ik heb drie maanden in Parijs doorgebracht voordat ik in Luxemburg werd gestationeerd, waar ik een hecht team van zeer uiteenlopende profielen aantrof. Daardoor kon ik met allerlei verschillende personen van gedachten wisselen en kan ik me nu volledig vinden in de cultuur en de waarden van de onderneming. Sinds september 2019 ben ik gestationeerd in Londen. Ik denk dat ik zelfstandiger ben geworden, want Carmignac is een ondernemend bedrijf dat ons aanmoedigt om elke dag beter te presteren. De sterke cultuur van de onderneming overschrijdt de grenzen, van Luxemburg via Parijs naar Londen."

 • Aymeric Guedy
  Analist, Obligaties eurozone

  Aymeric is als analist binnen het obligatiebeheerteam gespecialiseerd in de eurozone. Hij werkt bij Carmignac sinds 2013 als productspecialist.

  "De productspecialist opereert op het knooppunt tussen de verschillende teams (verkoop, beheer, marketing, juridische zaken). Hij brengt zijn marktexpertise in bij de productbesprekingen, vanaf het concept tot de ontwikkeling van de producten. Van 2013 tot 2018 heb ik dan ook nauw samengewerkt met het beheerteam om me de beleggingsfilosofie van de fondsen zo goed mogelijk eigen te maken. Met de ontwikkeling van onze obligatieportefeuille zijn de behoeften van het beheerteam ook veranderd, en in mei 2018 werd ik gepromoveerd tot analist. Deze mobiliteit heeft zich geleidelijk en in nauw overleg voltrokken. Het is deze ondernemersgeest die ik bij Carmignac waardeer. Zoiets stimuleert de interne synergie en de ontwikkeling van nieuwe bekwaamheden."

HET LEVEN BIJ CARMIGNAC

Le challenge Carmignac

Onze medewerksters en medewerkers blijven onze belangrijkste activa. Voor hen willen wij een werkklimaat creëren dat gunstig is voor hun ontwikkeling en hun ontplooiing.

Elk jaar komen alle medewerkers naar Parijs voor een sportieve Challenge.

Elke twee jaar ontmoeten de meest ervaren medewerkers elkaar in het Leadership Seminar om van gedachten te wisselen en na te denken over de toekomst en de strategie van de onderneming.

Elke twee jaar gaan we een weekend weg om via een gezamenlijke activiteit te werken aan teambuilding, van gedachten te wisselen en de waarden van de onderneming te delen.

Elk jaar organiseren we voor onze cliënten een concert om samen een muzikaal moment te beleven.


OPEN POSITIES


FunctietitelContractLocatieFunctieomschrijving
CRM Customer Relationship ManagerPermanentFrankfurtDownload de functiebeschrijving
Junior Business DevelopmentPermanentMilanDownload de functiebeschrijving
Event InternInternshipMilanDownload de functiebeschrijving
Internship Data AnalystInternshipLuxembourgDownload de functiebeschrijving
Business IntelligenceInternshipLuxembourgDownload de functiebeschrijving
System and Network EngineerPermanentLuxembourgDownload de functiebeschrijving
Global FI Junior AnalystPermanentParisDownload de functiebeschrijving