Carmignac

Carmignac versterkt zijn distributieteam in de benelux met de benoeming van Marnix van den Berge

  • Gepubliceerd
  • Lengte
    1 minuten leestijd

Carmignac kondigt de benoeming aan van Marnix van den Berge tot hoofd van het verkoopsteam voor de Benelux. Marnix treedt op 16 augustus 2022 in dienst bij het bedrijf en zal toezicht houden op de business development teams in België, Luxemburg en Nederland.

Marnix zal verantwoordelijk zijn voor de distributiestrategie van Carmignac in de Benelux, waarbij hij beleggingsoplossingen zal voorstellen voor de verschillende activaklassen, in overeenstemming met de noden en wensen van de klant. In deze rol zal Marnix toezien op klanttevredenheid in de regio en opportuniteiten in kaart brengen om synergieën te creëren ten voordele van de klanten. De hoofden van de distributieteams in België, Luxemburg en Nederland zullen voortaan aan Marnix rapporteren.

Marnix heeft meer dan 20 jaar ervaring in de vermogensbeheersector in de Benelux. Hij heeft met succes leiding gegeven aan verkoopsteams in verschillende landen en werkte nauw samen met klanten om beleggingsoplossingen op maat uit te werken. Hij komt bij Carmignac van Capital Group, waar hij sinds 2014 leiding gaf aan de distributieteams in de Benelux en Scandinavië, en sinds 2016 eveneens aan de Franse distributieteams. Daarvoor bekleedde Marnix soortgelijke functies bij Crédit Suisse Asset Management en was hij ook verantwoordelijk voor beleggingsoplossingen bij Quilvest Wealth Management. Marnix heeft een MBA in International Business aan de Johnson & Wales University, Providence, Rhode Island, USA.

Hij is gevestigd in Luxemburg en rapporteert aan Martial Godet, Global Head of Sales.

Martial Godet, Global Head of Sales bij Carmignac: "Wij zijn zeer verheugd Marnix te mogen verwelkomen als hoofd van onze distributieteams in de Benelux, een belangrijk groeigebied voor Carmignac. Zijn uitgebreide ervaring en kennis van de Benelux zal een grote aanwinst zijn voor ons distributieteam, zodat we beleggers via de verschillende distributiekanalen de best mogelijke service kunnen bieden en beleggingsoplossingen kunnen ontwerpen die aan de hoogste normen voldoen."