Carmignac

Carmignac bekroond met de «Super Award» van De Tijd & l’Echo

  • Gepubliceerd
  • Lengte
    1 minuten leestijd

Deze prijs bekroond de prestaties van onze multi-asset-, aandelen- en obligatiefondsen en bevestigd ons solide beheer gedurende verschillende marktomstandigheden.

Carmignac

De veranderingen die we de laatste jaren in de beleggingsteams hebben doorgevoerd hebben er toe geleid dat we als vermogensbeheerder 2020 goed zijn doorgekomen. Onze beleggingsteams werden inderdaad aanzienlijk versterkt, met enerzijds de komst van zeer getalenteerde professionals en anderzijds de oprichting van het Strategisch Beleggingscomité met als belangrijkste missie het smeden van robuuste marktovertuigingen, gebaseerd op micro- en macro-economisch onderzoek uitgevoerd door onze analisten, voor alle activaklassen.

Het jaar 2020 was een "test" in reële omstandigheden voor ons beheer. Onze actieve, flexibele en gedisciplineerde aanpak heeft het mogelijk gemaakt om de expertise van Carmignac te benadrukken: marktrisicobeheer en overtuiging.

Om onze Fondsen te (her)ontdekken, neemt u contact op met uw gebruikelijke contactpersoon of kan u ons rechtstreeks contacteren via volgend formulier: