Carmignac

Carmignac Portfolio Patrimoine Europe verkrijgt het ‘Towards Sustainability’ label

  • Lengte
    1 minuten leestijd

Wij zijn verheugd u op de hoogte te brengen dat Carmignac Portfolio Patrimoine Europe is geaccrediteerd met het ‘Towards Sustainbility’ label.

Carmignac Portfolio Patrimoine Europe is het jongste fonds in ons Patrimoine-gamma. Het fonds richt zich op de Europese markten. Het werd drie jaar geleden opgericht en wordt sindsdien beheert door Mark Denham en Keith Ney. Dit multi-assetfonds heeft een sociaal verantwoorde beleggingsbenadering en gebruikt een flexibele asset-allocatie en gebruikt een flexibele asset-allocatie tussen Europese aandelen en obligaties.. Het fonds heeft als doel om positief bij te dragen tot de ondernemingen waarin het belegt alsook zijn milieu-impact te minimaliseren en zijn ecologische voetafdruk zo laag mogelijk te houden.

[Article image] [Funds Focus] Sandra Crowl

We zijn erg blij om opnieuw het ‘Towards Sustainability’ label te ontvangen voor één van onze fondsen. Dit label wordt in de beleggingsindustrie erkend voor de ernst van de analyses die op de fondsen zijn uitgevoerd en voor de visie van wat een belegger zou moeten weten over de samenstelling van de portefeuilles.

Sandra Crowl, Stewardship Manager bij CarmignacCarmignac Portfolio Patrimoine Europe is het zesde fonds van ons gamma dat dit label ontvangt als erkenning van zijn engagement inzake sociaal verantwoord beleggen.


Carmignac

Het Franse label « Investissement Socialement Responsable (ISR) » werd in 2016 gecreëerd door het Franse ministerie van economie en financiën. Het wordt toegekend na een strikte audit uitgevoerd door een onafhankelijke instantie (AFNOR of Ernst & Young). Bezoek voor meer informatie www.lelabelisr.fr. Het Belgische label "Towards Sustainability" werd in 2019 gecreëerd op initiatief van Febelfin, de Belgische Federatie van de Financiële Sector, en wordt toegekend door het Centraal Labelling Agentschap, een onafhankelijk orgaan. Ga voor meer informatie naar www.towardssustainability.be.Kom meer te weten over onze sociaal verantwoorde beleggingsbenadering: