Hoe kunt u inschrijven?

Afhankelijk van uw beschikbare middelen en uw behoeften op het gebied van vermogensplanning zijn er diverse mogelijkheden om in onze fondsen te beleggen.

 • Via private banking van Carmignac Gestion

  Vanaf 300.000 euro

  Vanaf 300.000 euro kunt u bij Carmignac Gestion een rekening voor private banking openen. Hiermee profiteert u van de menselijke maat van onze benadering en bent u verzekerd van het snelle reactievermogen van een goed bereikbaar beheerteam.

  Uw private banker is uw enige gesprekspartner. Hij begeleidt u bij het bepalen van de fiscale, financiële en vermogensstrategie die het best bij uw doelstellingen past.

 • Via een onafhankelijke vermogensadviseur

  Onze fondsen worden ook gedistribueerd door onafhankelijke vermogensadviseurs (CGPI, conseillers en gestion de patrimoine indépendants). Veel van deze CGPI maken gebruik van onze fondsen bij het beleggen van het spaargeld van hun cliënten.

  Wanneer u de ISIN-code van het Carmignac Gestion Fonds doorgeeft aan uw adviseur, dan kan hij u aan de hand van uw persoonlijke situatie adviseren en de intekenvoorwaarden en de toepasselijke fiscale regeling toelichten.

 • Via uw gebruikelijke bank of verzekeraar

  U kunt rechtstreeks intekenen op onze fondsen via uw gebruikelijke bank of verzekeraar.

  Hiervoor hoeft u alleen maar contact op te nemen met uw adviseur en hem de ISIN-code door te geven van het Carmignac Gestion Fonds waar u belangstelling voor hebt: bank, maatschappij voor portefeuillebeheer, online-bank

Waar kunt u de ISIN-code van een Fonds vinden? - In de rubriek "kenmerken" van de fondspagina.