Carmignac

Fondsbeheerders van Carmignac bekroond voor uitstekende prestaties

  • Gepubliceerd
  • Lengte
    1 minuten leestijd

We zijn enorm trots dat Xavier Hovasse, Head of Emerging Equities, en fondsbeheerder Haiyan Li-Labbé voor hun beheer van Carmignac Emergents de Behavioral Award 2022 hebben gewonnen.

De Behavioral Award wordt uitgereikt door Essentia Analytics op basis van de bedrijfseigen Behavioral Alpha® Benchmark-methode van Essentia, waarmee de vaardigheden van fondsbeheerders worden beoordeeld in zeven belangrijke onderdelen van het beleggingsbeslissingsproces: aandelenselectie, het bepalen van het instapmoment, het bepalen van de grootte van de positie (sizing), het opbouwen van de positie bij koersdalingen (scaling in), het aanpassen van de grootte van de positie (size adjusting), het afbouwen van de positie bij koersstijging (scaling out) en het bepalen van het uitstapmoment.

Carmignac

Samen hebben Xavier en Haiyan ruim 20 jaar ervaring als deskundige in de opkomende markten. Hun jarenlange expertise in combinatie met hun diepgaande kennis van de lokale situatie en sterke analysecapaciteiten geeft hen een voorsprong bij het evalueren van bedrijven en het vertalen van hun bevindingen naar beleggingsbeslissingen.

De Behavioral methode van Essentia gaat verder dan de traditionele beoordeling van beheerders op basis van prestaties uit het verleden en is in plaats daarvan gericht op de kwaliteit van het beslissingsproces van fondsbeheerders. Over een periode van 36 maanden (tot en met 30 maart 2022) onderzocht Essentia de vaardigheden van 76 geanonimiseerde actieve aandelenportefeuillebeheerders.

Carmignac Emergents

Streven naar de meest veelbelovende kansen in het opkomende universum

Bezoek de Fondspagina
Bedankt voor uw feedback!