×

EEN MULTIDISCIPLINAIR TEAM VAN EXPERTS

EXPERTISE IN ALLE SEGMENTEN VAN DE OBLIGATIEMARKTEN

Grondlegger

Rose Ouahba
Head of Fixed Income, co-Fund Manager van Carmignac Patrimoine

Rose Ouahba trad in 2007 bij Carmignac in dienst om het beheer van de obligatieportefeuille van Carmignac Patrimoine op zich te nemen. Sinds 2011 is zij hoofd van het obligatieteam. Onder haar leiding werd het team gereorganiseerd en uitgebreid om de "unconstrained"-component van de obligatiefilosofie van Carmignac te verstevigen.

Ik heb dit team opgebouwd rond één kernwaarde: ondernemingsgeest. We hebben allemaal dezelfde langetermijnvisie en werken intensief samen om onze cliënten zo goed mogelijk van dienst te zijn

Een solide team obligatie-experts

Sinds de oprichting van Carmignac en vooral de laatste jaren is onophoudelijk gewerkt aan de versterking van ons obligatieteam. Zo is een bijzonder solide en hecht team van ervaren beheerders en analisten ontstaan, dat kennis over een grote aantal uiteenlopende strategieën, regio's en beleggingscategorieën in huis heeft.

Daardoor profiteren onze fondsen van zowel de gebundelde kracht van het team als de aanvullende expertise van de individuele leden over alle segmenten van de obligatiemarkten. De beheerders en analisten werken nauw samen en wisselen dagelijks van gedachten met het volledige beleggingsteam van Carmignac om solide overtuigingen te ontwikkelen en ten uitvoer te brengen. Dankzij deze samenwerking, en een strikt risicobeheer, kunnen de beheerders een optimale allocatie samenstellen die aansluit op het risico-rendementsprofiel van hun portefeuille.

Bewezen ervaring

Carmignac belegt al meer dan 30 jaar op de obligatiemarkten en heeft zijn expertise in al die jaren voortdurend verder ontwikkeld en uitgebreid.

Kerncijfers

14

beheerders en analisten, met een gemiddelde ervaring van 17 jaar, zijn verantwoordelijk voor het obligatiebeheer

5

fondsen vormen samen onze "unconstrained"-reeks en bieden oplossingen voor de meest uiteenlopende behoeften van beleggers

60%(1)

van ons totale vermogen onder beheer, oftewel een bedrag van meer dan 22 miljard euro, is belegd in obligaties(1)

Bron: Carmignac, 28/02/2021. (1) In deze cijfers is 11% (4 miljard euro) aan liquide middelen inbegrepen.

Ga naar een sectie op de pagina
×