Neem deel aan onze webinar over onze beleggingsvisie en beleggingsstrategie – Woensdag, 27 Juni 2018 – 11:30 uur CET. De webinar wordt in het Engels gehouden. Vandaag om 11.30 uur - Webinar over onze beleggingsvisie en beleggingsstrategie. De webinar wordt in het Engels gehouden. Bekijk de herhaling van onze webinar over onze beleggingsvisie en beleggingsstrategie. De webinar wordt in het Engels gehouden. De vele kansen binnen de Europese aandelenmarkten en hoe ze te vinden

- Start time (CET): Woensdag 27 juni 2018 - 11:30 - - End time (CET): Woensdag 27 juni 2018 - 12:30 -

Woensdag, 27 Juni 2018 – 11:30 uur CET

Spreker: Mark Denham, Head of European equities and Malte Heininger, European equities Fund Manager.

De webinar wordt in het Engels gehouden.

Mark Denham en Malte Heininger zullen de Europese strategieën van Carmignac introduceren; benadrukken de positionering van onze fondsen en enkele individuele aandelen waar we bijzonder enthousiast over zijn. Tijdens de presentatie zullen Mark en Malte enkel thema’s belichten die Europa momenteel bijzonder interessant maken waaronder verschillende gebieden van innovatie en disruptieve bedrijfsmodellen die over het hoofd zijn gezien.

U kunt gedurende de conferentie uw vragen plaatsen en deze zullen na de presentatie worden beantwoord. De conferentie is openbaar toegankelijk en zal worden opgenomen. Zo kunt u ernaar luisteren wanneer u dit het beste past.

U moet zich registreren bij BrightTALK™ om toegang te verkrijgen tot de conferentie. U dient te beschikken over een computer met de meest recente versie van Adobe Flash, een koptelefoon/luidsprekerset en een betrouwbare internetverbinding.