• Carmignac's Note #70

  Lesen Sie Carmignac's Note van April 2014 "Bij helder weer is de Amerikaanse locomotief beter zichtbaar" von Didier Saint-Georges, Member of the Investment Committee.

 • Welkom

  Het doet Carmignac Gestion genoegen u onze nieuwe website te presenteren.

 • Surf

  U vindt er onze gebruikelijke nieuwsberichten: De NIW van onze fondsen, maar ook nieuwe rubrieken: e-report en analyses.

  Wij wensen u veel surfplezier!

 • Leer onze experts kennen

  Ontdek Carmignac Gestion op een andere manier.

  5 experts nemen het woord.

 • Carmignac Investissement

  Of het nu gaat om nanotechnologie, nieuwe productiemethoden: Al meer dan 25 jaar investeert Carmignac Gestion met succes in de bedrijfstakken die bouwen aan de wereld van morgen. 

Vermogensbeheer | Carmignac Gestion

la Lettre d'Edouard Carmignac

la Lettre d'Edouard Carmignac april 2014

"Geachte heer,

Tot twee keer toe ben ik zo vrij geweest u te feliciteren met de uitstekende resultaten die u tijdens het eerste jaar van uw mandaat hebt behaald. "

 

LEZEN

Carmignac's note

Carmignac's Note #70

Na dit eerste kwartaal van 2014 worden de meeste grote aandelenmarkten nog altijd gekenmerkt door besluiteloosheid. Ofschoon zich vijf jaar na de crisis van 2008 tekenen van herstel aandienen...

LEZEN

Carmignac's note

Carmignac's Note #69

Op het eerste gezicht lijken de zaken redelijk eenvoudig. Het gaat beter met de ontwikkelde landen, en dat is vooral dichtbij ons duidelijk, in Europa, dat niet langer geplaagd wordt door systeemrisico's en zich losmaakt uit de recessie. 

LEZEN

Driemaandelijkse verslag

Driemaandelijks Beheerverslag

Na het besluit van de Fed aan het einde van het laatste kwartaal van 2013 om zijn onconventionele monetaire steun af te bouwen, lijkt de groei in de Verenigde Staten, Japan en Europa erop vooruit te zijn gegaan.

LEZEN
user login