• Risico kan uw beleggingen vleugels geven, maar kan er ook een knauw in geven.

  Om het in de hand te houden moet je vóór

  en tegen voor lief nemen.

 • Carmignac Portfolio Global Bond

  Carmignac Portfolio Global Bond biedt beleggers de mogelijkheid om onder diverse marktomstandigheden te profiteren van beleggingskansen in vastrentende waarden en valuta's.

 • Carmignac Portfolio Capital Plus

  Niet erg onder de indruk van het rendement op uw spaargeld? Geïntimideerd door de complexiteit van de markten? Carmignac Portfolio Capital Plus is misschien wel de ideale beleggingsoplossing voor u.

 • De grote overgang is begonnen

  Het ziet ernaar uit dat 2015 een complex jaar wordt.

Video

Jean Médecin thumbnail 160715

Jean Médecin, lid van de beleggingscommissie bij Carmignac , was op Bloomberg TV . Hij geeft zijn visie op China , de Griekse situatie en het monetair beleid van de Fed.

LEZEN

Carmignac's note

Zes jaar na het uitbreken van de financiële crisis, die aanleiding gaf tot radicale monetaire maatregelen, begint de wereld aan een overgangsfase van doorslaggevend belang.

LEZEN

Flash Note

European Fixed Income markets

Carmignac Euro-Entrepreneurs is een Fonds van kleine en middelgrote kapitalisaties dat op basis van een fundamentele bottom-up-analyse actief beheerd wordt. Met andere woorden: we selecteren aandelen.

LEZEN
Deze inhoud is voorbehouden aan de leden van de PRO RUIMTE

Video

lid van het Investeringscomité van Carmignac was te gast bij Bloomberg Television. Hij besprak de rol van de ECB in de onderhandelingen met Griekenland, de strategie van Carmignac met betrekking tot de Bund en perifere overheidsobligaties en hoe in de huidige context een aandelenportefeuille te beheren.

LEZEN
user login