• Risico kan uw beleggingen vleugels geven, maar kan er ook een knauw in geven.

  Om het in de hand te houden moet je vóór

  en tegen voor lief nemen.

 • Carmignac Portfolio Global Bond

  Carmignac Portfolio Global Bond biedt beleggers de mogelijkheid om onder diverse marktomstandigheden te profiteren van beleggingskansen in vastrentende waarden en valuta's.

 • Carmignac Portfolio Capital Plus

  Niet erg onder de indruk van het rendement op uw spaargeld? Geïntimideerd door de complexiteit van de markten? Carmignac Portfolio Capital Plus is misschien wel de ideale beleggingsoplossing voor u.

 • Carmignac Investissement

  Of het nu gaat om nanotechnologie, nieuwe productiemethoden: Al meer dan 25 jaar investeert Carmignac Gestion met succes in de bedrijfstakken die bouwen aan de wereld van morgen. 

Video

Sandra Crowl CNBC Global Leaders Emerging Countries

Interview met Sandra Crowl op CNBC

Sandra Crowl, lid van het Investment Committee van Carmignac, was op CNBC's Closing Bell programma. Ze sprak over India en China als de twee belangrijkste opkomende landen waar Carmignac waarde ziet op dit moment, en over Global leaders onder de Europese aandelen.

LEZEN

Flash Note

European markets quantitative easing

Performance drivers of the European Funds in Q1 2015

European markets have been extremely buoyant in Q1 thanks to the announcement of the ECB’s quantitative easing programme. But the quarter also proved to be eventful.

LEZEN
Deze inhoud is voorbehouden aan de leden van de PRO RUIMTE

Flash Note

L’équipe Cross Asset

Cross Asset-team van Carmignac

Sinds de oprichting van Carmignac in 1989 is de analyse van de macro-economische omgeving altijd een van onze prioriteiten geweest. In 2014 mondt dit proces uit in de totstandkoming van een speciale entiteit: het Cross Asset-team.

LEZEN

Carmignac's note

Een kwetsbare wereld

Nadat Ben Bernanke, de toenmalige president van de Fed, op 19 maart 2009 de eerste kwantitatieve versoepeling ("quantitative easing") had aangekondigd, was de vraag...

LEZEN
user login