• Vijf jaar sterke prestaties

  Charles Zerah markeert zijn 5e jaar aan het roer van Carmignac Portfolio Global Bond .

 • Risico kan uw beleggingen vleugels geven, maar kan er ook een knauw in geven.

  Om het in de hand te houden moet je vóór

  en tegen voor lief nemen.

 • Carmignac Portfolio Capital Plus

  Kwartaaloverzicht en vooruitzichten: Carlos Galvis geeft een overzicht van de allocatie en de investeringsstrategie van het fonds over het afgelopen kwartaal

 • Carmignac Portfolio Global Bond

  Kwartaaloverzicht en vooruitzichten: Charles Zerah geeft een overzicht van de allocatie en de investeringsstrategie van het fonds over het afgelopen kwartaal.

 • Carmignac Portfolio Global Bond

  Carmignac Portfolio Global Bond biedt beleggers de mogelijkheid om onder diverse marktomstandigheden te profiteren van beleggingskansen in vastrentende waarden en valuta's.

Driemaandelijkse verslag

vignette-RT-Q4-2014

Driemaandelijks Beheerverslag - 2015

In dit stadium «steelt» Europa als het ware zijn groei van de rest van de wereld via de terugval van de euro, waarvan het tempo en de omvang echter zullen dalen.

LEZEN

Video

Jean Médecin membre du comité d'investissement de Carmignac

Bloomberg TV - On the move

Jean Médecin, lid van het Investeringscomité van Carmignac op het programma On The Move van Bloomberg TV. He praat over de vooruitzichten voor de globale markten.

LEZEN

la Lettre d'Edouard Carmignac

la Lettre d'Edouard Carmignac April 2015

In Europa lijkt het ons echter verstandig niet deel te nemen aan de run op cyclische bedrijven en ons te richten op exportbedrijven met duidelijke vooruitzichten.

LEZEN

Flash Note

L’équipe Cross Asset

Cross Asset-team van Carmignac

Sinds de oprichting van Carmignac in 1989 is de analyse van de macro-economische omgeving altijd een van onze prioriteiten geweest. In 2014 mondt dit proces uit in de totstandkoming van een speciale entiteit: het Cross Asset-team.

LEZEN
user login